2011. január 8., szombat

Állatorvos

Ez a 2011 eddig nem hozott sok jó dolgot...
Tegnap este Lizzinek beleakadt valamibe a belső körme és egészen a húsáig be volt törve, és elferdült az egész. Rögtön hívtuk az ügyeletet, mert ha ez letört volna, az nagyon vérzett és fájt volna neki... A bekötözést mondták, így hát gézzel bekötöttük és tettünk rá egy kis betadine-t, majd kétszer átragasztottuk az egészet, hogy ne jöjjön le róla.
Nagyon ügyes volt, nem is nyúlt hozzá egész éjszaka, csak reggel dokihoz indulás előtt kb. 15 perccel...nem sikerült levarázsolnia magáról, de a lelógó körme megint kint volt, így hát újrakötöztük, amit megint nagyon szépen hagyott! :)
Mire a dokihoz értünk úgy nézett ki, mint egy kismalac az időnek köszönhetően.. Háromnegyed órát ültünk a váróban, mire mi következtünk. Minden bátorságát összeszedve elindult velem a vizsgálóba, majd felpakoltam az asztalra, és eldőtöttük. Az asszisztens és én fogtuk a lábait, hogy ne mozogjon és mindent szó nélkül tűrt, csak remegett.. Én hihetetlenül büszke voltam rá!!!! Egy mukk sem volt! A doki azt mondta, hogy a szaru sérült és szerinte meg fog nőni a körmöcske! :)
Mivel gyalog voltunk, így bekötözte még a tappancsot, hogy ne legyen vele semmi gond hazafele meg a villamoson, majd itthon egy jó kis alvázmosás volt :D
És most alszik! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése